Ποια Βάλια; Ο Μανωλάκης από το «Καφέ της Χαράς» ερωτεύεται άλλο κορίτσι

Ποια Βάλια; Ο Μανωλάκης από το «Καφέ της Χαράς» ερωτεύεται άλλο κορίτσι

Μανωλάκης και Βάλια δεν είναι πια μαζί;

Αν υπήρχε ένα δυνατό love story (παιδικό μεν, δυνατό δε) στο «Καφέ της Χαράς», αυτό δεν ήταν σίγουρα ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα. Ο γιος του δημάρχου και η κόρη της πρωτευουσιάνας μπορεί να ήταν συμμαθητές, ήταν όμως και δύο παιδάκια τα οποία αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον, και είχαν υποσχεθεί, πως κάποια στιγμή όταν μεγαλώσουν θα παντρευτούν.

Κι ερχόμαστε 15 χρόνια μετά που τα δύο παιδιά έχουν μεγαλώσει, και περιμένουμε να δούμε αν στην επιστροφή της σειράς θα κρατήσουν την υπόσχεσή τους. Φαίνεται όμως πως υπάρχουν νέα δεδομένα στη ζωή του Μανωλάκη (aka Πάρης Σκαρτσολιάς), ο οποίος ερωτεύεται μια καινούργια κοπέλα, βγάζοντας από την καρδιά του τη Βάλια.

Μία νέα κοπέλα εισβάλλει στη ζωή του και αυτή του είναι η Αρετή, την οποία ενσαρκώνει η Μαριαλένα Ροζάκη. Δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε αν ο Μανωλάκης έχει ξεπεράσει τη Βάλια και είναι πια μόνο φίλοι, όμως εμείς ένα πράγμα θα πούμε και θα το στηρίξουμε μέχρι τέλους. Αυτός ο παιδικός και αληθινός έρωτας δεν πρέπει να σβήσει, και πρέπει να δούμε αν και πως άντεξε μέσα στο πέρασμα των 15 χρόνων. Γι’ αυτό είμαστε #teamβάλια.

Ωστόσο μπορείς να δεις τη Μαριαλένα-Αρετή στη gallery που ακολουθεί και να μας πεις με ποιο team είσαι.