GNTM: Ποια είναι η κοπέλα που επέστρεψε και φοβούνται πολύ οι FF;

GNTM: Ποια είναι η κοπέλα που επέστρεψε και φοβούνται πολύ οι FF;

Μπορείς να μαντέψεις;

Το Greece’s Next Top Model είναι όλο εκπλήξεις, και εκτός από την έκπληξη που έγινε στα κορίτσια με την επιστροφή Εμμανουέλας, Πόπης, Ελευθερίας, έγινε έκπληξη και σε εμάς στο τέλος του επεισοδίου με την αποχώρηση που πραγματοποιήθηκε. Δεν θα σου το κρύψουμε, εκνευριστήκαμε και στεναχωρηθήκαμε που η Εμμανουέλα αποχώρησε ξανά και η Ασημίνα παρέμεινε μέσα.

Το Twitter άλλωστε μας εκπροσώπησε επάξια στα σχόλια, σε ότι έχει να κάνει με την Ασημίνα και στο ότι πρέπει πλέον να αποχωρήσει. Ας ασχοληθούμε λίγο όμως με τις «επιστροφές» και την αντίδραση των κοριτσιών. Πώς αισθάνθηκαν για τις Πόπη και Ελευθερία που παρέμειναν;

Εμείς να σου πούμε αρχικά πως εξαρχής ήμασταν #teamΠόπη και πολύ στεναχωρηθήκαμε στο πρώτο επεισόδιο με την κάθετη πασαρέλα που δεν κατάφερε να την πραγματοποιήσει και έφυγε. Ευτυχώς όμως επέστρεψε και κάποιες δεν χάρηκαν καθόλου. Και το δήλωσαν ξεκάθαρα στο χθεσινό επεισόδιο. Μπορείς βέβαια να φανταστείς πως μιλάμε για τις FF, αφού ήταν οι μόνες που πάγωσαν και ξενέρωσαν με τις επιστροφές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κέισι βέβαια στις δηλώσεις μετά την αποχώρηση της Εμμανουέλας, τα κορίτσια φοβούνται την Πόπη γιατί είναι πολύ δυνατή και τη θεωρούν άξια αντίπαλο.

Δες όλα όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί.