Η λεπτομέρεια για τη σχέση της Ασημίνας από το GNTM που λίγοι παρατήρησαν

Η λεπτομέρεια για τη σχέση της Ασημίνας από το GNTM που λίγοι παρατήρησαν

Κάτι δεν πάει πολύ καλά εδώ

Όπως θα έχεις καταλάβει κι εσύ μέσα από τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model τα περισσότερα κορίτσια που βρίσκονται μέσα έχουν σύντροφο. Μόνο η Εμμανουέλα ήταν παντρεμένη, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως χώρισε. Οι υπόλοιπες κοπέλες όταν υπάρχει επικοινωνία στο σπίτι με τους δικούς τους ανθρώπους, μιλούν συχνά με τους αγαπημένους τους, όμως υπάρχει κάτι που έχουμε παρατηρήσει.

Όταν η Ασημίνα παίρνει τηλέφωνο τον σύντροφό της, εκείνος δεν το σηκώνει, κι εκείνη συνεχώς αναρωτιέται, τι να κάνει. Πόσα memes κυκλοφόρησαν άλλωστε με αυτό το τηλεφώνημα και τα πιθανά μέρη που μπορεί να βρίσκεται εκείνος. Τώρα όμως, μετά την ανακοίνωση μιας είδησης έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε, έχει πραγματικά σχέση ή μήπως μας τρολάρει;

Και εξηγούμαστε: σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Νάνσυ Παραδεισανού, αποκάλυψε πως η Ασημίνα είναι σε σχέση με γνωστό μπασκετμπολίστα, ενώ απαθανατίστηκαν και μαζί σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας. Ο λόγος για τον Νώντα Παπαντωνίου, που προηγουμένως ήταν σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη από το My Style Rocks.

Και εμάς η απορία μας τώρα είναι η εξής, η Ασημίνα είχε σχέση τελικά; Και αν ναι, πότε χώρισε; Και αν δεν είχε ποιον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε; Μπερδεμένα τα πράγματα λιγάκι, όμως θα αποκαλυφθεί η «αλήθεια».