Η Heidi Klum ποζάρει όπως δεν την έχεις δει ξανά, και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία σου

Η Heidi Klum ποζάρει όπως δεν την έχεις δει ξανά, και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία σου

Θα μας τρελάνει

Η Heidi Klum είναι μία από τις γυναίκες που θαυμάζουμε ιδιαίτερα, τόσο για την καριέρα της ως μοντέλο, όσο και για αυτή της μητέρας, συζύγου και επιχειρηματία. Η 46χρονη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, από τότε που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Tom Kaulitz.

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τον αρραβώνα τους (μερικοί μόλις μήνες από τον γάμο τους) και εκείνη είναι, και δείχνει πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Ωστόσο εκτός από αυτό, παραμένει πάντα sexy και γοητευτική. Για το κορμί της από την άλλη τι να πούμε;

Διανύει το 46ο της ηλικίας της και ας είμαστε ειλικρινείς, το κορμί της θα το ζήλευε ακόμη και 20χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret. Μην ξεχνάς βέβαια, πως κι εκείνη υπήρξε μοντέλο του εν λόγω οίκου εσωρούχων. Η Heidi πόζαρε τελείως γυμνή στο Instagram και δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας.

Η φωτό που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο account της, τη δείχνει να κάθεται πλάτη στο κρεβάτι της με ένα σεντόνι να καλύπτει απλώς τα τελείως απαραίτητα. Η φωτό της συγκέντρωσε πάνω από 200 χιλιάδες likes και καθόλου δεν απορούμε γιατί.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.