Είναι η ιδέα μας ή μόλις επιβεβαιώθηκε η εξωσυζυγική σχέση του Justin Timberlake;

Είναι η ιδέα μας ή μόλις επιβεβαιώθηκε η εξωσυζυγική σχέση του Justin Timberlake;

Oι άβολες αποκαλύψεις συνεχίζονται

Εδώ και λίγες μέρες, μία ιδιαίτερη είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, με κεντρικό πρόσωπο τον superstar Justin Timberlake και την… παράνομη σχέση του ή τουλάχιστον τη φημολογούμενη παράνομη σχέση του.

Που λέτε ο διάσημος τραγουδιστής εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη νεαρή και όμορφη συμπρωταγωνίστριά του Alisha Wainwright, γεγονός για το οποίο δεν έχει γίνει η παραμικρή δήλωση. Από την άλλη, η… νόμιμη σύζυγος Jessica Biel, κυκλοφόρησε φορώντας το μονόπετρό της, προφανώς με έντονη διάθεση να διαψεύσει τις φήμες και να ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι καλά.

Και τώρα, ο πατέρας της… πέτρας του σκανδάλου, Jeff Wainwright, δίνει συνέντευξη στη Daily Mail και… περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι μπορεί να μην έχει μιλήσει με την κόρη του από τότε που δημοσιεύτηκαν οι εικόνες, αλλά ξέρει ότι είναι «ελεύθερο πνεύμα» και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ζήσει τη ζωή της! Σε ερώτηση σχετικά με τον Justin, είπε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Στη θέση της νεαράς, και σε περίπτωση που δεν ίσχυε τίποτα βέβαια, θα τον μαζεύαμε λίγο τον μπαμπά. Εκτός πια κι αν ο άνθρωπος είπε… μερικές αλήθειες!

Kαι για να μην ξεχνιόμαστε... Δικαστήριο κύριε Timberlake!