Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Θυμάσαι τι συνέβη σαν χθες πριν από δύο χρόνια;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Θυμάσαι τι συνέβη σαν χθες πριν από δύο χρόνια;

Η φωτό από τον γάμο που δεν είχαμε ξαναδεί

Αν υπάρχει κάτι που δεν συνηθίζουν να κάνουν οι royals, αυτό είναι throwback photos σε προσωπικές στιγμές στα social media (εκτός από τις επετείους γάμων). O Harry και η Meghan δεν είναι ένα royal ζευγάρι όπως όλα τα άλλα, και γι΄ αυτό δεν κολλάνε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Έχουν κάνει τόσα πράγματα παραβιάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο, που η χθεσινή κίνηση ήταν πραγματικά ασήμαντη.

Και όταν λέμε ασήμαντη, εννοούμε ασήμαντη μέσα σε εισαγωγικά, αφού στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή του Harry και της Meghan Markle. Θυμάσαι μήπως τι ακριβώς συνέβη σαν χθες πριν από δύο χρόνια; Πιστεύουμε πως αν προσπαθήσεις να σκεφτείς λίγο τον μήνα και τη χρονολογία σίγουρα θα βρεις την απάντηση.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, πριν από δύο χρόνια σαν εχθές ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και αργότερα την ίδια μέρα την ημερομηνία του γάμου τους. Ήταν 27 Νοεμβρίου 2017 όταν ο Harry ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Meghan, κάνοντας τους σήμερα τους Sussexes. Το account τους στο Instagram έκανε ένα throwback στην ημέρα εκείνη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα.

Βέβαια το post συνοδευόταν από δύο ακόμη φωτογραφίες. Μία από τον γάμο τους που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα, και μία από την ημέρα που μας παρουσίασαν τον Archie. Τη συνέχεια της ζωής τους δηλαδή, με τις δύο επόμενες πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή τους.

Μπες στη gallery και δες τις φωτογραφίες και το μήνυμα τους.