Η συμβουλή στη Meghan Markle και το μυστικό για τον μεθυσμένο πρίγκιπα William

Πατούλια Κατερίνα
Η συμβουλή στη Meghan Markle και το μυστικό για τον μεθυσμένο πρίγκιπα William

Υπάρχει μια ηθοποιός που ήθελε να κουμπαριάσει με τον πρίγκιπα William

Υπάρχει μια ηθοποιός άρρηκτα δεμένη πια με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας που έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα William.
Ο λόγος για την Helena Bohnam Carter που υποδύεται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την αδερφή της Ελισάβετ στον τρίτο κύκλο του Crown.

Η Ηelena εμφανίστηκε στην εκπομπή Watch What Happens Live with Andy Cohen και μίλησε τόσο για την Meghan Markle όσο και για τον πρίγκιπα William.



Η Carter αρχικά αναφέρθηκε στη Meghan Markle και της πρότεινε να μην δίνει σημασία στους haters.
«Εγώ δεν δίνω σημασία σε όλο αυτό και θα της έλεγα να κάνει το ίδιο. Όλο αυτό είναι υπερβολικό. Μόλις γίνεις διάσημη στο κοινό, όλο αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτείς. Φαντάζομαι πως είναι δύσκολο για εκείνη αλλά το πιο σοφό πράγμα που μου έχουν πει ποτέ είναι πως δεν πρέπει να αφήνεις την αυτοπεποίθησή σου σε χέρια αγνώστων».



Η 53χρονη αναφέρθηκε κατόπιν και στον πρίγκιπα William για τον οποίο αποκάλυψε πως όταν εκείνος ήταν ακόμα σε σχέση κι όχι παντρεμένος με την Kate Middleton τους είχε πετύχει στο νησί Mystique της Καραϊβικής να κάνουν μαζί διακοπές.
Η Helena όχι μόνο αναγνώρισε το royal ζευγάρι, αλλά έσπευσε να ζητήσει μια χάρη από τον μελλοντικό βασιλιά.
«Δεν ήμουν μεθυσμένη όταν τον είδα αλλά εκείνος είχε πιει λιγάκι. Όχι με άσχημο τρόπο αλλά χαριτωμένο. Και το θέμα είναι πως είχα 11 νονούς για το πρώτο μου παιδί και η κόρη μου η Nell ήρθε κατόπιν και αισθανόμουν άσχημα. Οπότε σκέφτηκα να ζητήσει από τον William να γίνει νονός της».
Ο William όχι μόνο απάντησε στην Carter αλλά της είπε και θετική ατάκα τονίζοντας: