MasterChef vs GNTM: Δεν φαντάζεσαι με ποια παίκτρια πόζαρε στο Instagram ο Χρήστος Μπάρκας

MasterChef vs GNTM: Δεν φαντάζεσαι με ποια παίκτρια πόζαρε στο Instagram ο Χρήστος Μπάρκας

Τους τσακώσαμε

Ο Χρήστος Μπάρκας ήταν αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του 2019, και αν υπάρξει κάποιου τέτοιου είδους βραβείο, του ανήκει δικαιωματικά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την επική ατάκα «κρατς» στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη στη διάρκεια της περσινής του οντισιόν για το reality μαγειρικής. Ο «Κρατς» έμεινε στην ιστορία, και το Twitter τον αποθέωνε σε κάθε επεισόδιο.

Ο νεαρός σεφ είχε ταλέντο στη μαγειρική και παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το έπαθλο, παρέμεινε ένας από τους αγαπημένους μας. Τον βλέπουμε συχνά στα social media, όμως δεν γινόταν να μην εστιάσουμε και να μην αναφερθούμε στην φωτογραφία του με μία από τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model 2.

Ποια ήταν όμως αυτή που ανέβασε στόρι με τον κούκλο σεφ; Η κοπέλα έχει ήδη αποχωρήσει και απολαμβάνει τη ζωή έξω από το σπίτι του Greece’s Next Top Model. Ήταν μία από τις αγαπημένες μας και δεν θα σου το κρύψουμε στεναχωρηθήκαμε ιδιαίτερα όταν αποχώρησε, καθώς πιστεύαμε πως θα έφτανε σίγουρα μέχρι τη δεκάδα, αν όχι πεντάδα. Εκείνη λοιπόν ανέβασε χθες φωτογραφία με τον Χρήστο Μπάρκα, λίγο μετά που απόλαυσε τα φαγητά του.

Ο λόγος για την μελαχρινή καλλονή, Νίνα Τζιβανίδου, η οποία πόζαρε στο account της με τον Χρήστο Μπάρκα. Οι δυο τους δείχνουν πολύ ωραίοι μαζί, όμως το πιθανότερο είναι πως είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι, κι εκεί θα το αφήσουμε. Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.