Έχεις δει τελευταία τη Δανάη Λιβιεράτου; Έχει ομορφύνει πάρα πολύ και ιδού η απόδειξη

Έχεις δει τελευταία τη Δανάη Λιβιεράτου; Έχει ομορφύνει πάρα πολύ και ιδού η απόδειξη

Πόση ομορφιά να αντέξουμε πια

Δανάη Λιβιεράτου: ένα όνομα, χίλιες λέξεις, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε το κορίτσι αυτό. Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια –και κόρες διασήμων- και από τότε που την ακολουθούμε στο Instagram,δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η Δανάη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Έχει ένα αγγελικό πρόσωπο, μαγική φωνή, κι ένα σώμα, το οποίο θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο. Ό,τι και να κάνει μας μαγνητίζει, οπότε όπως καταλαβαίνεις, ήταν αδύνατο να μη δούμε τη νέα της φωτογραφία στο Instagram.

Εννοείται βέβαια, πως παρά το γεγονός πως τη βλέπουμε πολύ συχνά μέσα από τα social media, νιώθουμε πως κάθε μέρα ομορφαίνει όλο και περισσότερο. Και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς τη βλέπουμε στη νέα της φωτογραφία, και πιστεύουμε πως είναι μία κούκλα. Με το φως του ήλιου να λούζει το πρόσωπό της, η Δανάη, είναι η αγαπημένη μας για σήμερα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις κι εσύ τη φωτό που έβαλε χθες στο account της, αλλά και μερικές από τις καλύτερες φωτό της που διαλέξαμε.