Η Χριστίνα Μπόμπα σε νυχτερινή έξοδο με διάσημο παρουσιαστή και δεν εννοούμε τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα σε νυχτερινή έξοδο με διάσημο παρουσιαστή και δεν εννοούμε τον Σάκη Τανιμανίδη

Ποιος κάθεται δίπλα στη γλυκιά και πανέμορφη Χριστίνα;

Η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης ανήκουν στα ζευγάρια που απολαμβάνουμε να βλέπουμε. Όταν δύο άνθρωποι με τόσο διασκεδαστικές και «ζεστές» προσωπικότητες ενώνονται, τότε το αποτέλεσμα και, κατά συνέπεια, το θέαμα που μας προσφέρουν είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Τόσο ο παρουσιαστής όσο κι η influencer όσον καιρό είναι μαζί ανεβάζουν διαρκώς κοινές τους φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Αυτήν τη φορά, όμως, ο Σάκης έκανε story ένα βίντεο που δείχνει τη σύζυγό του να κάθεται δίπλα σε έναν άλλον πασίγνωστο ηθοποιό και παρουσιαστή.

Ποιος είναι αυτός;




Κανένας άλλον από τον Γιώργο Καπουτζίδη! Η γλυκιά καλλονή φαίνεται να είχε στην παρέα της τον αγαπημένο ηθοποιό που έχει διατελέσει παρουσιαστής του The Voice of Greece. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, ο σύζυγός της, που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι, επέλεξε να ανεβάσει το παραπάνω βίντεο, γράφοντας αστειευόμενος ότι ο Καπουτζίδης είναι ο δάσκαλος κι η Μπόμπα το μαθητούδι του.

Η Χριστίνα, πάντως, φαίνεται να του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού ο πρώην παρουσιαστής του Voice είναι πολύ συμπαθής κι εξαιρετικά ταλαντούχος σε ο,τι κι αν κάνει. Από την περιγραφή του Σάκη μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Καπουτζίδης μπορεί να της δίνει κάποια δικά του tips όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης κι εκείνη τον ακούει προσηλωμένη.