Καυγάδισε δημόσια το χωρισμένο ζευγάρι αλλά η εξέλιξη θα σε ξαφνιάσει

Πατούλια Κατερίνα
Καυγάδισε δημόσια το χωρισμένο ζευγάρι αλλά η εξέλιξη θα σε ξαφνιάσει

Στα μαχαίρια μέσα στις γιορτινές μέρες

Η γιορτή των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε το πάλαι ποτέ παντρεμένο ζευγάρι.

Το ζευγάρι που είναι και επίσημα χωρισμένο πια, καυγάδισε στη μέση του δρόμου ενώ οι παπαράτσι απολάμβαναν το θέαμα.
Μιλάμε για τον 47χρονο Ben Affleck και την πάλαι ποτέ σύζυγό του Jennifer Garner που αποφάσισαν να περάσουν μαζί το Thanksgivivng παρέα βέβαια και με τα παιδιά τους.

Το χωρισμένο ζευγάρι σταμάτησε να πάρει καφέ και στην στάση αυτή υπήρξαν έντονες χειρονομίες και βλέμματα απόγνωσης και θυμού και από τις δύο πλευρές.
Παρά τον καυγά, η Garner μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητο του ηθοποιού για να τον οδηγήσει σε ένα ξενοδοχείο κοντά στη Santa Barabara.



Τα παιδιά των ηθοποιών, η 13χρονη Violet, η 10χρονη Seraphina και ο 7χρονος Samuel δεν εμφανίστηκαν στην δύσκολη αυτή σκηνή του ζευγαριού και αποτελεί απορίας άξιον το γιατί δεν οδηγούσε ο ίδιος ο Affleck το αυτοκίνητό του. Την τελευταία φορά, που συνέβη κάτι αντίστοιχο, ο Ben ήταν στην χειρότερη φάση αλκοολισμού και εξάρτησης από ουσίες και τότε η πρώην σύζυγός του με την οποία έχουν και επίσημα χωρίσει από τον Οκρώβριο του 2018, τον οδήγησε στο κέντρο αποτοξίνωσης.

Πρόσφατα, ο φακός είχε εντοπίσει τον πάλαι ποτέ Batman σε τουρνουά πόκερ με ποτό μπροστά του και κατόπιν επιβεβαιώθηκε πως ο Affleck είχε κάνει μια στραβοτιμονιά στο πρόγραμμα απεξάρτησής του.