The Final Four: Η 4αδα που πάει τελικό δεν ενθουσίασε το κοινό, και το Twitter ξεσπάθωσε

The Final Four: Η 4αδα που πάει τελικό δεν ενθουσίασε το κοινό, και το Twitter ξεσπάθωσε

Ποιον στόλισαν στα tweets

Η μεγαλύτερη ανατροπή έγινε εχθές στο Final Four και στη διάρκεια του ημιτελικού του show. Η τελική 4αδα βγήκε και το Twitter ξεσπάθωσε για όλα όσα έγιναν. Οι παλιοί παίκτες επέστρεψαν και όχι μόνο μονομάχησαν για μία καρέκλα, αλλά την πήραν κιόλας. Υπήρχε όμως κάποιος που επέστρεψε και πήρε και καρέκλα για τον τελικό και το κοινό δεν ενθουσιάστηκε καθόλου.

Ο λόγος για τον Μάνο Κοκολάκης, τον οποίο γνωρίσαμε στο πρώτο επεισόδιο και υπήρξε ο αγαπημένος της Ελένης Φουρέιρα. Ο Μάνος όχι μόνο επέστρεψε, αλλά μονομάχησε και με τον Αλντιόν, κερδίζοντας εν τέλει την καρέκλα του, και κατ’ επέκτασιν μια θέση στον τελικό. Το Twitter έγινε έξαλλο με την εξέλιξη αυτή και «στόλισε» τον Μάνο στα σχόλια.

Τα σχόλια που κυριάρχησαν μιλούσαν για στημένο show, αλλά και για την απαράδεκτη φωνή του Μάνου, χαρακτηρίζοντάς τον φάλτσο και άφωνο. Εμάς πάντως ο Μάνος μας άρεσε από την πρώτη στιγμή, θεωρούμε πως έχει μία πολύ καλή λαϊκή φωνή, και πως του άξιζε να παλέψει για μια θέση στον τελικό, την οποία και κέρδισε.