GNTM 2 spoiler: Η αποχώρηση που περιμένεις θα γίνει σήμερα, όμως η αυριανή θα σε ξαφνιάσει

GNTM 2 spoiler: Η αποχώρηση που περιμένεις θα γίνει σήμερα, όμως η αυριανή θα σε ξαφνιάσει

Σίγουρα δεν την περιμένεις

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν κάπως αλλόκοτη για το Greece’s Next Top Model, αφού τα spoilers όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά είδαμε τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που περιμέναμε. Τρία κορίτσια επέστρεψαν, με την Εμμανουέλα να αποχωρεί εκ νέου και με τις Άννα και Ασημίνα, να μένουν ακόμη μια εβδομάδα στο σπίτι.

Η αποχώρηση που περιμένεις όμως όσο καμία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα σύμφωνα με τα spoilers. Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου είναι κάπως περίεργο, αλλά και παραπλανητικό θα λέγαμε. Όπως έχει δει και μόνη σου σήμερα γίνεται η απομυθοποίηση της Κάτιας, η οποία τρώει τρομερό κράξιμο και βάζει τα κλάματα. Όμως ας μην γελιόμαστε ξέρουμε πολύ καλά πως δεν θα αποχωρήσει.

Η ατάκα της Μαρίας Μιχαλοπούλου, που λέει «διώξτε την», μπορεί να νομίζεις πως αναφέρεται στην Κάτια, όμως πολύ σπάνια συμβαίνει αυτό που πραγματικά βλέπουμε. Στην πραγματικότητα η ατάκα αυτή πάει στην Ασημίνα, η οποία φαίνεται πως θα είναι και αυτή που θα αποχωρήσει σήμερα, μετά από ένα αρνητικό σερί κακών φωτογραφιών.

Όσο για την αυριανή αποχώρηση, το ίδιο spoiler που ήθελε και την Άννα να φεύγει, μιας κι έχει απαθανατιστεί έξω από το σπίτι, φαίνεται πως δεν θα επαληθευτεί, αφού αυτή που θα αποχωρήσει είναι η Ελευθερία. Το golden pass που πήρε δεύτερη ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα, αποχωρεί οριστικά αύριο.