Υπάρχει κάτι που ο Brad Pitt δεν έχει κάνει εδώ και είκοσι ολόκληρα χρόνια και απλά απορούμε

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει κάτι που ο Brad Pitt δεν έχει κάνει εδώ και είκοσι ολόκληρα χρόνια και απλά απορούμε

Mια ακόμα αναπάντεχη αποκάλυψη από τον Brad Pitt

Ο Brad Pitt ανέλαβε τον ρόλο του δημοσιογράφου και πήρε μια ωραιότατη συνέντευξη από τον Anthony Hopkins για το περιοδικό Interview.

Έλα όμως που την περίεργη αποκάλυψη δεν την έκανε ο 81χρονος σήμερα Hopkins αλλά ο 55χρονος Brad Pitt, ο οποίος ρώτησε τον Hopkins αν ισχύει ότι είναι διάσημος για το ότι δεν κλαίει και παρατήρησε και για τον εαυτό του πως κι ο ίδιος έχει είκοσι ολόκληρα χρόνια να κλάψει ενώ παραδέχτηκε πως πλέον συγκινείται πιο εύκολα.

Για να τα βάλουμε κάτω δηλαδή, ο Pitt, έχει να ρίξει έστω ένα δάκρυ από τα 35 του κι εμείς κλαίμε από συγκίνηση κάθε φορά που τον βλέπουμε. Κι Όχι μόνο. Ο Brad εξήγησε πως αιτία που έστω συγκινείται είναι τα παιδιά του, οι φίλοι του, κάποιες ειδήσεις.

Ο ίδιος θεωρεί μάλιστα πως αφού έστω συγκινείται, είναι σε καλό δρόμο και έχει συνδεθεί ξανά με τα αισθήματά του και τονίζει:

«Δεν ξέρω που θα βγει όλο αυτό αλλά είναι καλό σημάδι. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου για όλες εκείνες τις επιλογές που έκανα για τις οποίες δεν είμαι περήφανος. Καταλαβαίνω πως και τα σκαλοπάτια αυτά μου χάρισαν κάποια σοφία, με οδήγησαν κάπου».



Αυτή είναι μόνο μία ακόμα εξομολόγηση του Pitt, ο οποίος είχε μιλήσει στους Times, για την εξάρτηση από το αλκοόλ.

«Έφτασα σε απροχώρητο σημείο και αποφάσισα να μου αφαιρέσω το δικαίωμα του πίνειν ».