Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό, η star «σπάει τη σιωπή της» και ποστάρει το πιο αλλόκοτο quote

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό, η star «σπάει τη σιωπή της» και ποστάρει το πιο αλλόκοτο quote

Τι ανέβασε στο Instagram account της;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση πως το διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Οι δύο stars αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, όμως εξακολουθεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός πως ακόμη κάνουν μαζί κοινές εμφανίσεις.

Παρά το γεγονός πως η αιτία του χωρισμού τους, αίτηση που έγινε τον Ιούλιο που μας πέρασε, ήταν οι αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσα στο ζευγάρι, εκείνοι εμφανίστηκαν μαζί στα βραβεία Emmy τον Σεπτέμβριο του 2019, κάνοντας τους fans να απορούν πως συμβαίνει αυτό. Φυσικά αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που κυκλοφόρησαν μαζί αν και χωρισμένοι. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως για την ώρα, αυτό που είναι γνωστό, είναι πως έχουν χωρίσει.

Εκείνη βέβαια μετά από τόσο καιρό «έσπασε τη σιωπή της» κι έκανε το πρώτο της post στο Instagram, ανεβάζοντας ένα αρκετά αλλόκοτο και αινιγματικό quote. Ο λόγος για την Chrishell Hartley, η οποία ανέβασε ένα quote, το οποίο έλεγε: «Είναι σκληρό να βλέπεις ανθρώπους να αλλάζουν, ακριβώς μπροστά στα μάτια σου. Αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο να θυμάσαι ποιοι ήταν κάποτε».

Δεν ξέρουμε αν το post ήταν κάποια μπηχτή στον πρώην σύζυγό της, Justin Hartley, όμως δεν μοιάζει και πολύ τυχαίο να είναι αυτό το πρώτο της μήνυμα μετά τον χωρισμό. Σίγουρα κάτι θέλει να μας πει εμμέσως. Οι φωτογραφίες της μαζί του πάντως εξακολουθούν να υπάρχουν στο account της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.