Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης είχε μια κοπέλα έκπληξη, που όμως είχες ξαναδεί στο φετινό GNTM

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης είχε μια κοπέλα έκπληξη, που όμως είχες ξαναδεί στο φετινό GNTM

Και θέλαμε πολύ να μπει στο σπίτι

Κι ενώ το Greece’s Next Top Model βρίσκεται στην τελική ευθεία, οι εκπλήξεις δεν σταματούν να έρχονται στα σετ. Μετά την δοκιμασία επιβράβευσης με τους συγγενείς τους, στη δοκιμασία της αποχώρησης τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τρία κορίτσια που ξέρουν καλά τη δουλειά αυτή. Την μία μάλιστα τη γνωρίσαμε φέτος στις οντισιόν του GNTM και κατάφερε να φτάσει μέχρι και το Bootcamp.

Θυμάσαι που σου είχαμε γράψει πως η Beyoncé έχει σωσία και πως βρίσκεται στην Ελλάδα; Εννοούσαμε την Ελένη Ασημάκη, με την απίστευτη ομορφιά της και τα υπέροχα φυσικά σγουρά μαλλιά της. Η Ελένη βρέθηκε στο set σήμερα για να βοηθήσει τα κορίτσια με τη φωτογράφισή τους, δίνοντας ένα απίστευτο αποτέλεσμα.

Τα κορίτσια έπρεπε να συνυπάρξουν σαν ζευγάρι μέσα στο ίδιο ρούχο, δίνοντας ένα αποτέλεσμα με αρμονία, ισορροπία και έμπνευση. Η Ελένη μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού τα πήγε πολύ καλά σε όλες τις φωτογραφίσεις, ενώ πιστεύουμε πως αν είχε καταφέρει να μπει μέσα στο σπίτι θα έφτανε άνετα μέχρι τον τελικό. Στο ίδιο σετ είδαμε την Αναστασία Περάκη, αλλά και την περσινή νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν.