Αντέχεις να μάθεις ποιες είναι οι δύο κοπέλες που αποχωρούν τη Δευτέρα από το GNTM;

Αντέχεις να μάθεις ποιες είναι οι δύο κοπέλες που αποχωρούν τη Δευτέρα από το GNTM;

Φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό

Χθες παρακολουθήσαμε στο Greece’s Next Top Model ένα επεισόδιο γεμάτο συγκίνηση, πολλή αγάπη και δάκρυα χαράς, αφού τα κορίτσια στη δοκιμασία επιβράβευσης φωτογραφήθηκαν με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο από την οικογένειά τους (είτε με τη μητέρα, είτε με την αδερφή τους). Η έκπληξή τους ήταν πάρα πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε στην κάμερα, αφού δεν σταμάτησαν να κλαίνε.

Η συγκίνηση μεταφέρθηκε επίσης και στις Ζενεβιέβ και Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες θεώρησαν πως ήταν η πιο όμορφη στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Η ροή του παιχνιδιού συνεχίστηκε και τα κορίτσια στη δοκιμασία αποχώρηση φωτογραφήθηκαν μαζί με τρία ακόμη κορίτσια στο πλαίσιο του concept Fashion Siamese. Η Ελευθερία αποχώρησε για δεύτερη φορά και κάπως έτσι μπήκαμε στην τελική 9αδα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό teaser για γνωστό λάδι σώματος βγάζοντας προς τα έξω αισθησιασμό και ερωτική διάθεση από μία φρέσκια και όμορφη γυναίκα. Όπως βλέπουμε και στο trailer τα πράγματα δυσκολεύουν και αρκετά είναι τα κορίτσια που δεν τα πηγαίνουν καλά. Στο spot ακούγεται η Βίκυ Καγιά να λέει πως θα αποχωρήσουν δύο κοπέλες τη μέρα εκείνη, και φυσικά όλοι αναρωτιόμαστε ποιες μπορεί να είναι.

Τα spoilers όμως μίλησαν και έχουμε μια ιδέα για το ποιες δεν θα φτάσουν στις 7 καλύτερες. Αν δεν γίνει κάποιου είδους έκπληξη όπως την προηγούμενη Δευτέρα με την υποτιθέμενη τριπλή αποχώρηση (Κάτια, Ασημίνα, Χαρά), τότε δεν περιμένεις με τίποτα αυτές που θα αποχωρήσουν.

Μπες στη gallery και θα μάθεις ποιες είναι αυτές.