GNTM 2 αποχώρηση: Η κοπέλα που έφυγε σήμερα δεν ήταν αυτή που περίμενες

GNTM 2 αποχώρηση: Η κοπέλα που έφυγε σήμερα δεν ήταν αυτή που περίμενες

Δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στις 9

Τα πράγματα στο Greece’s Next Top Model δυσκολεύουν, αφού πλέον βρισκόμαστε στην τελική δεκάδα του reality μοντέλων. Μία από τις δέκα κοπέλες όμως δεν θα βρίσκεται στο τελικό της 19ης Δεκεμβρίου. Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Ασημίνας περιμέναμε μια αποχώρηση του ίδιου βεληνεκούς (aka της Άννας) όμως αυτό τελικά δεν συνέβη.

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης είχε τίτλο girl power, αφού τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν με μία ακόμη κοπέλα έκπληξη. Τα κορίτσια αυτά ήταν η περσινή νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν, η Αναστασία Περάκη, αλλά και ένα κορίτσι που γνωρίσαμε στις φετινές οντισιόν που έφτασε μόνο ως το bootcamp, η Ελένη Ασημάκη ή η σωσίας της Beyonce αν προτιμάς.

Τα κορίτσια έπρεπε να περάσουν το μήνυμα του girl power, αφού έπρεπε να συνεργαστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Μετά την έκπληξη που τους έγινε νωρίτερα στη δοκιμασία επιβράβευσης, όπου και φωτογραφήθηκαν με κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά τους, βίωσαν μία ακόμη έκπληξη γνωρίζοντας την κοπέλα με την οποία θα έπρεπε να φωτογραφηθούν στο σετ.



Η Άννα ως νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας είχε το αβαντάζ στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης. Η Άννα είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με τα τρία κορίτσια και να διαλέξει εκείνη με ποια φωτογραφία θα φτάσει στο πλατό. Η Αναστασία Περάκη διάλεξε τις Άννα Μαρία, Ίλντα και Κωνσταντίνα, η Ελένη τις Κάτια, Ελευθερία και Πόπη, και η Ειρήνη Καζαριάν τις Μαρία, Κέισι και Χαρά.



Τον καλύτερό της εαυτό και την καλύτερη επίδοση είχε η Μαρία, η οποία κέρδισε και την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας, με την Ίλντα να έρχεται δεύτερη.



Εν τέλει αυτή που δεν κατάφερε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να περάσει το μήνυμα της σημερινής φωτογράφισης, ήταν η Ελευθερία, η οποία μετά την επιστροφή της αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του GNTM.