Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα από τα πιο it αξεσουάρ στα μαλλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα από τα πιο it αξεσουάρ στα μαλλιά της

Και μας άρεσε πολύ

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες και παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και οι φορές που μας το έχει αποδείξει δεν είναι και λίγες. Την έχουμε δει με μαγιό, την έχουμε δει με καυτό σορτς, την έχουμε δει αμακιγιάριστη, και πάντα είναι κούκλα και μια θεότητα, σε σημείο που μας κάνει πια να αναρωτιόμαστε ποιο είναι το μυστικό της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα όταν την είδαμε στην πρόσφατη έξοδό της, τόσο όμορφη και λαμπερή. Μας ξάφνιασε όμως το στυλ της, μιας και επέλεξε να βάλει στα μαλλιά της το πιο it αξεσουάρ για φέτος και να δείχνει μοναδική και υπέροχη.

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ και ήταν μια κούκλα. Μπορεί να επέλεξε να ντυθεί συντηρητικά ως προς τους χρωματισμούς, αφού επέλεξε ένα total μαύρο outfit, έκανε όμως τη διαφορά, χρησιμοποιώντας στα μαλλιά της το πιο it αξεσουάρ.

Το total black outfit της που αποτελούνταν από μαύρο στενό φόρεμα, δερμάτινο jacket και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, η Ελένη Μενεγάκη το ολοκλήρωσε βάζοντας στα υπέροχα ξανθά μακριά μαλλιά της μια μαύρη στέκα με έναν φιόγκο στο πλάι, δίνοντας διαφορετικό αέρα στο look της. Και δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς θεωρούμε σωστή την επιλογή της να βάλει κάποιο «έντονο» αξεσουάρ, αφού ήταν ντυμένη απλή, αλλά chic.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: NDP