Η τελευταία εμφάνιση της Adriana Lima μας έκανε να αναφωνήσουμε «ουάου»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η τελευταία εμφάνιση της Adriana Lima μας έκανε να αναφωνήσουμε «ουάου»

Το κορμί της θα μας τρελάνει

Η Adriana Lima είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που γνωρίζουμε στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, και με το χέρι στην καρδιά σου λέμε, πως είναι και μία από τις αγαπημένες μας. Όταν αποφάσισε να «κρεμάσει» τα φτερά της, πριν από έναν χρόνο περίπου δεν θα στο κρύψουμε στεναχωρηθήκαμε, βλέπουμε όμως τις διάφορες εμφανίσεις που κάνει και κάπως ηρεμούμε.

Η τελευταία της εμφάνιση όμως, μας έκανε να φωνάξουμε «ουάου» και μόλις δεις τις φωτογραφίες θα καταλάβεις κι εσύ το γιατί. Η 38χρονη καλλονή (κράτα το αυτό) έκανε μια εμφάνιση στο Μανχάταν στο 33ο Footwear News Achievement Awards και ήταν με μία λέξη φανταστική.

Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε να φορέσει ένα total black κοστούμι, το οποίο στα τελειώματα του είχε κοσμήματα που αγκάλιαζαν το σώμα της, και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Αυτό όμως που μας έκανε να την κοιτάξουμε ξανά και ξανά και ξανά, ήταν η γυμνασμένη κοιλιά της, η οποία φαινόταν από το τελείωμα του σακακιού πίσω από το κόσμημα.

Έξι φορές την εβδομάδα γυμνάζεται η Adriana για να έχει το αποτέλεσμα που βλέπεις μπροστά σου αυτή τη στιγμή, και όταν σκεφτόμαστε πως αυτή η κορμάρα έχει κάνει δύο παιδιά, τρελαινόμαστε ακόμη πιο πολύ και το «wow» μας ακούγεται ακόμη πιο δυνατά. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τις φωτογραφίες της, και θα καταλάβεις.