Χριστίνα Μπόμπα: Οι σπόντες στη νέα της φωτό και η απάντηση του Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Οι σπόντες στη νέα της φωτό και η απάντηση του Τανιμανίδη

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Η Χριστίνα Μπόμπα ζει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και αυτό είναι ολοφάνερο μέσα από τα social media της. Το 2019 την αποχαιρετά ως παρουσιάστρια στο Voice of Greece, και η ίδια μας απέδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλά πράγματα. Τα προλαβαίνει όλα και είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και businesswoman. Στη νέα της ανάρτηση στο Instagram όμως, υπήρχαν κάποια ερωτηματικά.

Οι σπόντες που άφησε μας έκανε να αναρωτηθούμε αν όλα πηγαίνουν καλά στον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη, και ο ίδιος ο παρουσιαστής φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο. Η Χριστίνα Μπόμπα το τελευταίο διάστημα έχει βρει νέα αγάπη, και αυτή δεν είναι άλλη από το kick boxing, το οποίο η ίδια το χαρακτηρίζει ως ψυχοθεραπεία.

Η όμορφη μελαχρινή ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στης εν δράσει στο Instagram, γράφοντας από κάτω ένα quote του Muhammad Ali, το οποίο έλεγε: «Μισούσα κάθε λεπτό της προπόνησής μου αλλά είπα, «Μην σταματήσεις. Υπέφερε τώρα και ζήσε το υπόλοιπο της ζωής σου ως πρωταθλητής», και συνέχισε συμπληρώνοντας: «Όταν θέλεις να μην κάνεις τη γυμναστική σου διάβασε αυτό ξανά και ξανά! Δοκίμασα το boxing τελευταία και είναι κάτι σαν τη ψυχοθεραπεία μου».

Ο Σάκης Τανιμανίδης βέβαια σαν να αγχώθηκε κάπως από τις φωτογραφίες και το μήνυμα αυτό και σχολίασε στην ανάρτησή της: «Όταν η γυναίκα σου θέλει να σου περάσει ένα έμμεσο μήνυμα για τη σχέση σας». Και εμείς τώρα αναρωτιόμαστε συμβαίνει κάτι μεταξύ τους; Και τι ακριβώς ήθελε να πει ο Σάκης με το σχόλιό του αυτό;