GNTM: Το story της Άννας Μαρίας στο Instagram που διαγράφηκε κακήν κακώς

GNTM: Το story της Άννας Μαρίας στο Instagram που διαγράφηκε κακήν κακώς

Δεν το ζούμε αυτό

Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον τελικό του Greece’s Next Top Model και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε ποια θα είναι η τελική νικήτρια. Όπως ήδη γνωρίζουμε από τα spoilers που κυκλοφορούν, οι τρεις κοπέλες που φτάνουν στον τελικό είναι η Άννα Μαρία, η Κέισι και η Κάτια. Κι ενώ είναι γνωστό πως μέχρι να προβληθεί η αποχώρηση του εκάστοτε κοριτσιού απαγορεύεται να ποστάρουν στα social media, η Άννα Μαρία έκανε την μεγαλύτερη γκάφα ever.

Η 18χρονη νεαρή που θεωρείται κι ένα από τα φαβορί για τη νίκη του Greece’s Next Top Model, έκανε χθες καταλάθος ένα story στο Instagram account της το οποίο εννοείται πως διέγραψε στο άψε σβήσε. Βεβαίως υπήρχαν κάποιοι fans που το παρατήρησαν και φρόντισαν να κάνουν repost και print screen το story της.

Το account της Soula Glamorous στο Instagram πρόλαβε να το αποθηκεύσει και να το ανεβάσει εκ νέου στο δικό της account. Η Άννα Μαρία προφανώς ήθελε να στείλει κάπου αλλού το story αυτό και καταλάθος το κοινοποίησε. Στο βίντεο ακούγεται να λέει «Απορώ που δεν μας δείχνεις φωτογραφία που να είσαι έτσι… Να ξέρεις».

Δες το βίντεο παρακάτω.