Η αποκάλυψη της Aniston μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux θα σε ξαφνιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Aniston μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux θα σε ξαφνιάσει

Μην πεις όμως πως δεν το περίμενες

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα χρόνια σχέσης. Ήταν ένα από αυτά τα διαζύγια που ήρθε στις αρχές του 18’ και που όμως μας σόκαρε πολύ. «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας», ανέφερε τότε η κοινή τους δήλωση.

Και πράγματι οι δύο stars παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι, με τον Justin μάλιστα να είναι ο πρώτος που την ακολουθεί στη δημιουργία του Instagram account της. Πλέον δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του η Jennifer κάνει μία πολύ σημαντική αποκάλυψη, η οποία αν και μας ξάφνιασε, την περιμέναμε καιρό.

Η 50χρονη ηθοποιός που είναι στην καλύτερη φάση της αποκάλυψε πως μετά τους χωρισμούς της με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux είναι πλέον έτοιμη να βρει και πάλι την αγάπη και τον έρωτα. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την αγάπη και τον έρωτα ένα απολύτως όμορφο πράγμα.

Η πιο όμορφη φράση της όμως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People ήταν η εξής: «Πάντα αξίζει τον κόπο. Ακόμη και όταν είναι τρομακτικό ή πονάει, πάντα αξίζει τον κόπο». Κι εμείς αναρωτιόμαστε μετά από αυτές τις δηλώσεις, μήπως θέλεις κάτι να μας πει και μας το πάει περιφερειακά;DPG Network