Η σατανική σύμπτωση στην ημερομηνία πρεμιέρας της Δέσποινας Βανδή μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Η σατανική σύμπτωση στην ημερομηνία πρεμιέρας της Δέσποινας Βανδή μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Μήπως δεν είναι τυχαίο τελικά αυτό;

Σε μία εβδομάδα περίπου η Δέσποινα Βανδή κάνει πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της νυχτερινής Αθήνας παρέα με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, κι έχοντας ακούσει την εμφάνισή της στο live του XFactor το βράδυ της Πέμπτης που μας συγκλόνισε, σου λέμε πως ανυπομονούμε να ξεκινήσουν.

Οι τρεις καλλιτέχνες ετοιμάζονται να «βάλουν φωτιά» στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή και η αφίσα τους που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες η 50χρονη τραγουδίστρια πραγματικά «τα σπάει». Υπάρχει όμως μια σατανική θα λέγαμε σύμπτωση στην ημερομηνία της πρεμιέρας τους, που δεν θα σου το κρύψουμε μας ανατρίχιασε και μας τρόμαξε κάπως.

Αν είδες τη φωτογραφία της, θα είδες και το σχόλιο που της έκανε ο Νίνο κάτω από τη φωτογραφία. Η Δέσποινα Βανδή γράφει πως δεν έχουν προκαταλήψεις, αφού ξεκινάνε Παρασκευή και 13, όμως το σχόλιο του Νίνο ίσως να την τάραξε κι εκείνη. Ο τραγουδιστής σχολίασε τη σύμπτωση που συμβαίνει ανάμεσα στα ονόματά τους και την ημερομηνία, και πραγματικά μόνο σατανικό θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις.

Την ημέρα που ξεκινάνε είναι 13/12/19 και ο Νίνο εξήγησε στο σχόλιό του, πως το δικό του όνομα έχει δεκατρία γράμματα (13), εκείνο της Δέσποινας δώδεκα (12) και του Γιώργου Παπαδόπουλου δεκαεννιά (19). Ακριβώς δηλαδή η ημερομηνία που έχουν πρεμιέρα. Και σε ρωτάμε αν αυτό δεν είναι σύμπτωση, τότε τι είναι;