Ποιες Kylie και Kendall; Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου ποζάρουν μαζί και το Instagram παραληρεί

Ποιες Kylie και Kendall; Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου ποζάρουν μαζί και το Instagram παραληρεί

Πόση ομορφιά να αντέξουμε πια;

Αν υπάρχουν δύο άτομα που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram οπωσδήποτε, αυτά είναι η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου. Οι κόρες των Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου, είναι ό,τι πιο ωραίο μπορείς να δεις στο Instagram account σου, και είμαστε σίγουρες πως κάθε τους ανάρτηση θα σε αφήνει άφωνη, όπως ακριβώς και εμάς. Επιπλέον η Δανάη τραγουδάει εκπληκτικά και θα την ακούσεις ουκ ολίγες φορές να ερμηνεύει acapella στο account της.

Η πιο ωραία στιγμή μας βέβαια είναι όταν τις βλέπουμε να ποζάρουν μαζί στο Instagram. Ναι μπορεί όταν τις βλέπεις μαζί να σου έρχεται η Kendall με την Kylie Jenner, όμως οι δύο κοπέλες είναι πολύ πιο όμορφες και φυσικά εννοείται τις προτιμούμε. Δεν μπορείς να αντισταθείς στην ομορφιά τους και έτσι αναγκαστικά το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι ένα like στη φωτογραφία τους ή σε όλες τις φωτογραφίες τους.

Στην περίπτωση που δεν είναι σταθερό post, αλλά story μπορείς να το βλέπεις ξανά και ξανά και ξανά. Η Νεφέλη με την Δανάη βρίσκονται στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή (εκεί όπου σπουδάζει η Νεφέλη) και οι δυο τους περνούν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Το βράδυ της Παρασκευής είχε έξοδο σε ένα μπαράκι στην περιοχή όπου μένει η Νεφέλη, και δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε το Christmas mood που ήταν διάχυτο στην ατμόσφαιρα.

Βέβαια αν παρατηρούσαμε μόνο αυτό θα ήμασταν χαζές. Νεφέλη και Δανάη ποζάρουν μαζί και είναι πιο κούκλες από κάθε άλλη φορά. Υπέροχες και μαγευτικές, είναι δύο επίθετα που θα μπορούσαμε άνετα να χρησιμοποιήσουμε για να τις χαρακτηρίσουμε. Όσο εμείς δεν θα παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω τους, μπορείς να τις θαυμάσεις κι εσύ στο βίντεο αλλά και στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.