Αυτή τη φωτό θα τη ζήλευε και η Αθηνά Ωνάση: Η σύζυγός & η κόρη του Doda στην πιο τρυφερή στιγμή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή τη φωτό θα τη ζήλευε και η Αθηνά Ωνάση: Η σύζυγός & η κόρη του Doda στην πιο τρυφερή στιγμή

Δες πόσο όμορφες είναι

Μπορεί ο Alvaro de Miranda Neto και η Αθηνά Ωνάση να είναι σχεδόν τρία χρόνια χωρισμένοι, εκείνος όμως βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της όμορφης δημοσιογράφου, Denize Severo. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε έναν υπέρλαμπρο και υπερπολυτελή γάμο, με τη νύφη να κλέβει πραγματικά την παράσταση.

Έκτοτε οι δυο τους ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες μαζί στα social media, ταξιδεύουν πολύ και δείχνουν πανευτυχής και ερωτευμένοι. Αξιοθαύμαστη είναι επίσης η σχέση που έχει η Denize με την 19χρονη κόρη του Doda, Viviane. Η 19χρονη είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και το σίγουρο είναι πως ο μπαμπάς της καμαρώνει για εκείνη.

Μαζί με την Denize δείχνουν να έχουν πολύ καλή σχέση, και αυτό φάνηκε και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η δημοσιογράφος στο account της στο Instagram. Αυτή τη φωτογραφία πιστεύουμε πως θα τη ζήλευε ακόμη και η Αθηνά Ωνάση, η οποία αγαπούσε τον Alvaro και ήθελε να φτιάξει οικογένεια μαζί του.

Η οικογένεια de Miranda βρέθηκε καλεσμένη σε γάμο και η φωτογραφία που έβγαλαν Viviane-Denize και Alvaro, ήταν η πιο ωραία της ημέρας. Ο Doda είναι περικυκλωμένος από δύο πανέμορφες γυναίκες, οι οποίες τον φιλούν τρυφερά και μας χαρίζουν την top φωτό της εβδομάδας.