Έγκυος στο πρώτο της παιδί: Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της για 1η φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο πρώτο της παιδί: Η διάσημη ηθοποιός μας δείχνει την κοιλίτσα της για 1η φορά

Στην πρεμιέρα της ταινίας της

Το 2019 φαίνεται πως ήταν η χρονιά των εγκυμοσυνών αφού μάθαμε για ουκ ολίγες celebrities Ελληνίδες και ξένες πως πρόκειται να γίνουν μανούλες για πρώτη φορά. Μία από αυτές ήταν και η Meghan Markle, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα μάθαμε για μία ακόμη πασίγνωστη ηθοποιό η οποία πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά, κι έκανε την πρώτη εμφάνιση με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, στην πρεμιέρα της ταινίας της The Aeronauts. Ο λόγος για τη Felicity Jones και τον σύζυγό της Charles Guard, οι οποίοι θα γίνουν γονείς.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο SVA Theatre είδαμε την ηθοποιό στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης της, αφού η κοιλίτσα της δεν είναι και τόσο μεγάλη. H Felicity έδειχνε πολύ όμορφη και πολύ ευτυχισμένη, ενώ μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως το πρόσωπό της έχει γλυκάνει πολύ. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει, όμως ότι και να είναι, εκείνη θα είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε συγχαρητήρια!

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery.