Γάμος για την Κατερίνα Καινούργιου, και η παρουσιάστρια ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Γάμος για την Κατερίνα Καινούργιου, και η παρουσιάστρια ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Το σχόλιο του συντρόφου της τα είπε όλα

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με τον σύντροφό της είναι φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Η παρουσιάστρια έκανε μία από τις πιο όμορφες και κομψές εμφανίσεις της το βράδυ του Σαββάτου στον γάμο, στον οποίο βρέθηκε καλεσμένη, και ποιος να της πει τι;

Πιο όμορφη και εκθαμβωτική από ποτέ, η Κατερίνα μας μετέδωσε τα wedding vibes του Χριστουγεννιάτικου αυτού γάμου, και πραγματικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Το σχόλιο του συντρόφου της μάλιστα, Φίλιππου Τσαγκρίδη, ήταν αυτό που «επικύρωσε» το πόσο λαμπερή και όμορφη ήταν εχθές η παρουσιάστρια.

Στον γάμο που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας, η Κατερίνα αποφάσισε να βάλει το πιο εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο εκτός του αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της, είχε ένα υπέροχο χρώμα, το οποίο έδενε τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της και τόνιζε τα μάτια της.



Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια φωτογραφία με το look της στο Instagram account της, στην οποία ποζάρει δίπλα σε ένα υπεφωταγωγημένο δέντρο θα λέγαμε. Κι ενώ είναι τόσο όμορφο και λαμπερό, κατάφερε να του κλέψει τη λάμψη και να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Δες τη φωτογραφία της, αλλά και το σχόλιο του αγαπημένου της (φυσικά και του απάντησε) στη gallery που ακολουθεί.