Έχεις δει την αδερφή της Πόπης από το GNTM; Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Έχεις δει την αδερφή της Πόπης από το GNTM; Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη

Το Greece’s Next Top Model προβάλλεται για δεύτερη χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, και οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως είναι ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε τη φετινή νικήτρια και η αγωνία έχει αρχίσει να μας κατακλύζει.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας που μας πέρασε, γνωρίσαμε τα συγγενικά πρόσωπα των κοριτσιών (μαμάδες και αδερφές) στο πλαίσιο μιας δοκιμασίας επιβράβευσης, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί. Μετά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας και την φανταστική μαμά της Ελευθερίας, ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε και για την Αναστασία.

Η Αναστασία είναι η μικρότερη αδερφή της Πόπης, που μπήκε πριν από δύο εβδομάδες στο σπίτι του GNTM και την στιγμή που τη είδαμε αμέσως πιστέψαμε πως είναι δίδυμες. Εν τέλει έχουν 4 χρόνια διαφορά, με την Αναστασία να διανύει το 25ο έτος της ηλικίας της. Είναι ωστόσο απίστευτο το πόσο ίδιες είναι στο πρόσωπο. Της κοιτάζεις και της ξανακοιτάζεις και αν δεν σου το πουν σε καμία περίπτωση δεν καταλαβαίνεις πως δεν είναι δίδυμες.

Αναστασία και Πόπη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και βρήκαμε τις φωτό που το αποδεικνύουν. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις το βίντεο για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου, και να κάνεις swipe στη gallery που ακολουθεί.