Ποια Μπόμπα; Η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό του Final Four είναι η απόλυτη θεότητα

Ποια Μπόμπα; Η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό του Final Four είναι η απόλυτη θεότητα

Είσαι έτοιμη να την αντικρύσεις;

Σε λίγες ώρες από τώρα θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή του Final Four και μια κάποια αγωνία τη νιώθουμε, μη σου κρυφτούμε. Μάνος, Σάκης, Βαρβάρα ή Εμμανουέλα; Τέσσερις διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τη νίκη και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε ποιος θα κερδίσει την τελευταία κούρσα.

Φυσικά δεν ανυπομονούμε μόνο γι’ αυτό, αλλά και για να δούμε την Ελένη Φουρέιρα στο stage να ερμηνεύει τα τραγούδια της και να χορεύει χωρίς σταματημό. Η Queen Φουρέιρα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για σήμερα το βράδυ και στοιχηματίζουμε πως απλά θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Βέβαια δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και την αποψινή της εμφάνιση στο live.


https://www.instagram.com/p/B5soNnDHvrC

Ναι την Παρασκευή, η Χριστίνα Μπόμπα ήταν μία κούκλα, όμως τι σύγκριση να κάνεις όταν βλέπεις την Ελένη Φουρέιρα πιο θεά από ποτέ. Η τραγουδίστρια έχει κορμάρα (ναι οκ, ξέρουμε πως το γνωρίζεις) και το σύνολο που έχει επιλέξει για το βράδυ που θα βγει στο stage είναι απίστευτο. Όπως γράφει και η ίδια στο caption είναι «vitamin c overdose». Και μπορεί να μας θυμίζει πράγματι εσπεριδοειδή, είναι όμως μια θεότητα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθήσουν και ετοιμάσου σε λίγες ώρες να την απολαύσεις.