Η καινούργια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και το αινιγματικό της μήνυμα

Η καινούργια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram και το αινιγματικό της μήνυμα

Τι θέλει άραγε να πει με αυτό;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, και το κοινό της δείχνει την αγάπη αυτή με κάθε πιθανό τρόπο. Κάθε post της στο Instagram γίνεται viral σε χρόνο dt και τα likes δεν σταματούν να έρχονται. Υπάρχουν όμως και φορές που οι αναρτήσεις της κάπως μας μπερδεύουν, αφού δεν καταλαβαίνουμε και πολύ καλά το κρυμμένο μήνυμα και τι ακριβώς θέλει να πει με αυτό.

Αυτό συνέβη και με την χθεσινή της φωτογραφία στο Instagram. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής της, στην οποία είναι μεν μία κούκλα, έχει γράψει δε ένα μήνυμα που μας μπέρδεψε. Καταλάβαμε επακριβώς το νόημά του, ωστόσο το caption της αυτό, γι’ αυτή τη φωτογραφία ήταν κάπως αλλόκοτο και αινιγματικό.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πραγματική καλλονή στη φωτογραφία αυτή με ένα υπέροχο χαμόγελο, όμως η λεζάντα που τη συνόδευε έγραφε: «μην υπόσχεσαι όταν είσαι χαρούμενος ... μην απαντάς όταν είσαι θυμωμένος». Και αναρωτιόμαστε συνέβη κάτι και έβαλε αυτό το caption ή απλά ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery.