Η φωτό του Jason Derulo έγινε viral κι εκείνος αυτοτρολάρεται με τον πιο απίστευτο τρόπο

Η φωτό του Jason Derulo έγινε viral κι εκείνος αυτοτρολάρεται με τον πιο απίστευτο τρόπο

Είναι απίστευτος

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τον Jason Derulo και μια φωτογραφία του στο Instagram, την οποία το σύστημα απέρριψε ως ακατάλληλη. Ο τραγουδιστής όμως δεν «μασάει» από τέτοια και την ανέβασε ξανά με μια διαφορετική μορφή, τρολάροντας τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο 30χρονος τραγουδιστής είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, και πολύ γυμνασμένος θα τολμούσαμε να πούμε. Όταν λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία του στην οποία φοράει μόνο το εσώρουχο του, το Instagram του την έριξε, αναφέροντας πως είναι αρκετά ακατάλληλη για την κοινότητα, λόγω ενός συγκεκριμένου θέματος (αν δεις τη φωτό θα καταλάβεις).

Προφανώς το Instagram θεώρησε τον Jason υπέρ του δέοντος χαρισματικό, με αποτέλεσμα να ρίξει την φωτογραφία του. Εκείνος όμως δεν πτοήθηκε, ανέβασε ξανά τη φωτογραφία, μόνο που αυτή τη φορά ήταν λίγο πειραγμένη ως προς τα προσόντα του τραγουδιστή. Ο 30χρονος έκανε ένα μικρό edit και στο επίμαχο σημείο πρόσθεσε ένα emoji με ένα σάντουιτς, ρωτώντας μάλιστα στο caption του υπεύθυνους του Instagram, αν τώρα ήταν καλύτερη και πιο αποδεκτή.

Για να είναι ακόμη on air η φωτό μάλλον δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα.