Μαντεύεις ποιας πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι μαμά αυτή η καλλίγραμμη γυναίκα;

Μαντεύεις ποιας πασίγνωστης παρουσιάστριας είναι μαμά αυτή η καλλίγραμμη γυναίκα;

Ψάξε ψάξε δεν θα τη βρεις

Κι εκεί που σήμερα scroll-αραμε στο Instagram πέσαμε πάνω σε αυτή τη φωτογραφία και το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι το πόσο υπέροχο σώμα έχει η εικονιζόμενη. Φυσικά αμέσως φανταστήκαμε πως πρόκειται για την μητέρας κάποιας Ελληνίδας celebrity όμως κοιτάζοντας το όνομα αργήσαμε να συνειδητοποιήσουμε για ποια πρόκειται.

Το κορμί αυτό ανήκει στη μαμά πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας και μόλις σου το αποκαλύψουμε, στοιχηματίζουμε πως κι εσύ θα πάθεις πλάκα. Την αγαπάς πολύ, είναι σίγουρα από τις αγαπημένες σου, και είναι και από αυτές που ανανεώνει συνεχώς το account της, παρουσιάζοντάς μας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της ή μη. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο βέβαια, είναι να την παρακολουθούμε όταν κάνει ταξίδια, αφού μας δίνει απίστευτες εικόνες.

Πρόσφατα ταξίδεψε στο Ισραήλ, όμως μάλλον δεν ήταν και το αγαπημένο της ταξίδι μετά από αυτά που συνέβησαν εκεί. Μέσα από το account της λοιπόν, βρήκαμε τη μητέρα της και αφού πατήσαμε στο προφίλ της βρήκαμε και την υπέροχη αυτή το φωτογραφία. Το όνομα αυτής Μίνα Χρηστίδου, και ναι καλά κατάλαβες πρόκειται για την μαμά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Αν την παρατηρήσεις καλά μάλιστα, θα δεις πως μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Η μαμά της Σίσσυς είναι μια κούκλα και στη φωτογραφία αυτή, η οποία προφανώς και δεν είναι πρόσφατη, είναι κορμάρα.