Δυσάρεστη εξέλιξη για τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Πατούλια Κατερίνα
Δυσάρεστη εξέλιξη για τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Τι αναγκάστηκε να κάνει η Βεατρίκη

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η πριγκίπισσα Βεατρίκη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον αγαπημένο της Edoardo Mapelli Mozzi και όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία το μεγάλο πάρτι για τον αρραβώνα αυτό που θα λάμβανε χώρα πριν το τέλος του 2019.

Έλα όμως που το μεγάλο σκάνδαλο που ταράσσει το διάστημα αυτό το παλάτι με τον μικρότερο γιο της Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Andrew ανάγκασε την Βεατρίκη να προβεί σε μια δυσάρεστη ακύρωση.

Κι εξηγούμαστε, η 31χρονη Βεατρίκη και ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το μεγάλο πάρτι που θα διοργάνωναν για τον αρραβώνα του εξαιτίας του πατέρα της Βεατρίκης και του σκανδάλου με τον Jeffrey Epstein στο οποίο είναι μπλεγμένος ο γιος της βασίλισσας.



Το πάρτι θα λάμβανε χώρα στο Λονδίνο στις 18 Δεκέμβρη και όλοι φοβήθηκαν πως οι παπαράτσι θα κυνηγούσαν τον 59χρονο Andrew που προσπαθεί να ξεμπλέξει από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και να εξηγήσει ποια ακριβώς σχέση είχε τον Epstein που αυτοκτόνησε όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο εις βάρος του.

Εν τέλει, η Βεατρίκη κόρη του Andrew με την Sarah Ferguson θα μαζέψει λιγοστούς φίλους για να γιορτάσει σε φιλικό σπίτι

Η ακύρωση του πάρτι έρχεται μερικές μόλις εβδομάδες από την απόφαση του μικρότερου αδερφού του Κάρολου να απέχει από τα βασιλικά του καθήκοντα μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσουν οι εις βάρος του κατηγορίες.