Οι fans παρατήρησαν κάτι για τη Jennifer Aniston και τον Brad Pitt και «ουρλιάζουμε» μαζί τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι fans παρατήρησαν κάτι για τη Jennifer Aniston και τον Brad Pitt και «ουρλιάζουμε» μαζί τους

Και όμως λίγοι  το παρατήρησαν

Σίγουρα θυμάσαι –δεν είναι κάτι καινούργιο άλλωστε- πως η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια, μέχρι και το 2004 που πήραν διαζύγιο. Πάντα όλοι πιστεύαμε (μετά τον χωρισμό των Βrangelina) πως οι δυο τους θα επανασυνδεθούν, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Γι’ αυτό και μόλις οι fans παρατήρησαν κάτι που τους αφορά, έκαναν χαμό στα social media.

Τη Δευτέρα όπως θα θυμάσαι βγήκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες (μπορείς να τις δεις εδώ) και κοίταξε τι φανταστικό συνέβη. Τόσο ο Brad Pitt, όσο και η Jennifer Aniston είναι υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα, και οι fans «ουρλιάζουν». Μπορεί η υποψηφιότητά τους να αφορά δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να τους δούμε να κινούνται μαζί στο ίδιο χώρο.

Η Jennifer είναι υποψήφια για το Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ηθοποιού για τη σειρά που συμμετέχει The Morning Show, ενώ ο Brad Pitt Χρυσή Σφαίρα δεύτερου ανδρικού ρόλου για το Once Upon a Time in Hollywood. Σου θυμίζουμε επίσης πως η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί ήταν πέρυσι τον Φεβρουάριο, όταν εκείνος παρευρέθηκε στο πάρτι των γενεθλίων της. Λες να φωτογραφηθούν και μαζί;