GNTM: Η Ελευθερία πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ τραγουδιού, και μας βάζει τα γυαλιά

GNTM: Η Ελευθερία πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ τραγουδιού, και μας βάζει τα γυαλιά

Συνεργάζεται ξανά με παλιό γνωστό της από το reality

Η Ελευθερία Καρναβά ήταν το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model, και το κορίτσι αυτό που πήρε το golden pass απευθείας για την είσοδο στο σπίτι, παρά τα όσα θα συνέβαιναν στο bootcamp. Η 20χρονη καλλονή ήταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, όμως το τελευταίο διάστημα η απόδοσή της είχε αρχίσει κάπως να πέφτει.

Αυτό οδήγησε στην αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, όμως υπήρξε αρκετά τυχερή, αφού λίγο μετά την αποχώρησή της μπήκε και πάλι στο σπίτι μαζί με τις Εμμανουέλα και Πόπη. Παρά το γεγονός πως ήταν το golden pass και πως όλοι νόμιζαν πως θα έφτανε τουλάχιστον μέχρι την πεντάδα, εκείνη αποχώρησε στη δεκάδα του reality μοντέλων.

Και μπορεί να μην διεκδικεί πλέον τον τίτλο του gntm, δεν σταματά όμως και να μας απασχολεί και να μας εκπλήσσει. Η Ελευθερία πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και έχουμε ήδη δει εικόνες από τα γυρίσματα. Η 20χρονη συνεργάζεται ξανά με έναν παλιό γνώριμο που είδε πρώτη φορά μέσα στο σπίτι του GNTM.

Ο γνωστός χορογράφος έχει αναλάβει να χορογραφήσει το νέο τραγούδι της Κόνι Μεταξά με τίτλο «Καμικάζι», και στο Instagram είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.