Η «no make up selfie» της Jennifer Lopez είναι αυτό ακριβώς που θες να δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η «no make up selfie» της Jennifer Lopez είναι αυτό ακριβώς που θες να δεις σήμερα

Πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει αυτή η γυναίκα;

Το 2019 ήταν για την Jennifer Lopez μία από τις καλύτερες χρονιές και αυτό αποτυπώθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Η 50χρονη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Alex Rodriguez και πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο ωραίες ταινίες της σεζόν.

Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες πήρε και υποψηφιότητα για βραβείο β’ γυναικείου ρόλου στις χρυσές σφαίρες, για τον ρόλο της Ramona, στην ταινία Hustlers. Η Jennifer Lopez ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία για να γιορτάσει την επιτυχία της, και όχι η φωτό της δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που περίμενες.

Η Jennifer ανέβασε μία φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της Max και Emme, στην οποία όμως ήταν τελείως μα τελείως αμακιγιάριστη. Και φυσικά ήταν πιο κούκλα από κάθε άλλη φορά. «Σπίτι μου σπιτάκι μου! Κάθομαι εδώ με τις «καρύδες» μου και νιώθω ευγνώμων», αυτό ήταν το μήνυμα της JLo στη φωτογραφία της, ευχαριστώντας την ακαδημία για την υποψηφιότητά της.

Στα 50 της χρόνια η JLo έχει αποδείξει πως είναι και κορμάρα και κουκλάρα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, και αυτή η φωτό είναι μία ακόμη απόδειξη.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.