O Brad Pitt ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή κι εμείς ουρλιάζουμε

Πατούλια Κατερίνα
O Brad Pitt ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή κι εμείς ουρλιάζουμε

Μάθαμε την αλήθεια για την προσωπική ζωή του Pitt

Τον τελευταίο καιρό, η σχέση Brad Pitt με την ηθοποιό Alia Shawkat έχει έρθει στο προσκήνιο και οι φήμες ήθελαν τον διάσημο γόη του Hollywood ακόμα και να συγκατοικεί με τη νέα του αγαπημένη.

Κι ενώ ακόμα δεν έχει βγει το διαζύγιο του από την Angelina Jolie, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει τρία χρόνια από την αίτηση, ο Pitt, πιο απελευθερωμένος από ποτέ, αποφάσισε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Μιλώντας στο The New York Times Magazine, ο Pitt αναφέρθηκε στα κουτσομπολιά που αφορούν την προσωπική του ζωή και εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Πολλοί λένε πως δεν κοιτάζουν τι γράφεται για εκείνους. Δεν είναι ότι το αποφεύγω. Απλά δεν το κυνηγάω. Δεν ξέρω με πόσες γυναίκες έχουν πει ότι έβγαινα τα τελευταία 2-3 χρόνια, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια».



Και δεν σταμάτησε εκεί. Ο Pitt εξήγησε πώς ακριβώς συμπεριφέρεται σε όσα κουτσομπολιά γράφονται για εκείνον τονίζοντας:

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου ήμουν στο εξώφυλλο του USA Today. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Μετά από δύο μέρες πάω στο σπίτι ενός φίλου μου. Στην κουζίνα υπήρχε ένα κουτί για την γάτα του σπιτιού κι εκεί βρισκόταν ένα κομμάτι από το εξώφυλλο μου. Κάπως έτσι κατάλαβα την αξία όλου αυτού».

O Pitt πάντως είχε κάνει δύο εμφανίσεις με την Alia, σε γκαλερί τέχνης και στο Hollywood Bowl, αλλά είναι σαφές πια πως η ηθοποιός είναι απλά φίλη του ηθοποιού. Ο ίδιος άλλωστε περιμένει με λαχταρά τα φετινά Χριστούγεννα. Μάθε παρακάτω γιατί.