Ποιο αγόρι έκανε τον Robert Pattinson να κλάψει;

Ποιο αγόρι έκανε τον Robert Pattinson να κλάψει;

Το «lonely boy» που του έκλεψε τον ρόλο μέσα από τα χέρια.

Οι επίδοξοι μνηστήρες για το ρόλο του μουσικού Jeff Buckley στο biopic που ετοιμάζει ο Jake Scott ήταν πολλοί. Και μετά από ένδοξες υποκριτικές μάχες είχαν μείνει να συναγωνίζονται για τον ρόλο ο Robert Pattinson (που, μάλλον, δεν έχει συνηθίσει να ακούει πολλά όχι τα τελευταία αυτά χρόνια της φήμης του), ο James Franco (που, μάλλον, δεν θα προλάβαινε με τόσα projects που έχει καταπιαστεί, άσε που μπορεί να το ξεχνούσε κιόλας) και ο Penn Badgley, το «lonely boy» του Gossip Girl που έχει απλώσει τα δίχτυα του στα κινηματογραφικά studio.

Αυτός ο τελευταίος είναι, τελικά, ο θριαμβευτικός νικητής. Και ο πιο αταίριαστος, κατά τη γνώμη μας, να υποδυθεί τον διάσημο μουσικό που έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να ξεδιπλώσει όλο του το μεγαλείο, στην ηλικία των 30 ετών, αφήνοντας παρ' όλα αυτά πίσω του φανατικούς θαυμαστές και εξαιρετικά τραγούδια.

Μπορεί και ο Pattinson και ο Franco να έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι αλλά οι παραγωγοί (ανάμεσα στους οποίους και η μητέρα του Jeff Buckley) και ο σκηνοθέτης του biopic είναι αποφασισμένοι να δώσουν την ευκαιρία σε ένα νέο πρόσωπο να αναδειχθεί. Και, κάπως έτσι, ο Pattinson έμεινε να κλαίει με μαύρο δάκρυ που έχασε έναν από τους ρόλους που πόθησε περισσότερο στην καριέρα του ενώ ο Badgley πετάει στα ουράνια που μόλις έκλεισε εισιτήριο πρώτης θέσης για την μεγάλη οθόνη και θα ξεκολλήσει πια από το «Gossip Girl».

Για να ξέρετε και ο Penn τραγουδάει και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα και να αποφασίσετε αν, πραγματικά, έχει τα απαραίτητα προσόντα για να παίξει τον ρόλο του αγαπημένου μουσικού.