Angelina Jolie - Salma Hayek: Οι θεές του Hollywood ποζάρουν μαζί και το Instagram παραληρεί

Νατάσσα Σχοινά
Angelina Jolie - Salma Hayek: Οι θεές του Hollywood ποζάρουν μαζί και το Instagram παραληρεί

Η selfie της Hayek και της Jolie ενθουσίασε όλους τους followers και τους θαυμαστές τους.

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για την επερχόμενη ταινία της Disney και της Marvel, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα αυτά τα τεράστια ονόματα του Hollywood θα συνεργάζονταν σε ένα cast. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι οι Eternals ετοιμάζονται να σπάσουν τα ταμεία των κινηματογράφων, όταν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα μας δώσουν Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, μαζί στην ίδια ταινία.

Όσοι έχουν διαβάσει τα κόμικς και γνωρίζουν τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν, ξέρουν κι ότι αυτοί θα είναι ίσως από τους πιο ηρωικούς και παντοδύναμους της Marvel. Πρόκειται για οντότητες με απίστευτες δυνάμεις που έχουν φτιάξει οι Celestials πριν από 5 εκατομμύρια χρόνια μαζί με τους Deviants (τερατόμορφα πλάσματα).




Ε, λοιπόν, φαντάσου την Jolie και τη Hayek στον ρόλο πραγματικών θεοτήτων -πέρα από το ότι ούτως ή άλλως κινηματογραφικώς είναι σίγουρα- με τις αντίστοιχες εμφανίσεις που ακολουθούν τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό κι όλοι ανυπομονούμε να έρθει η 6η Νοεμβρίου του 2020 για να ζήσουμε τη μεγάλη στιγμή.

Μέχρι τότε, όμως, απολαμβάνουμε τις κοινές εμφανίσεις των ηθοποιών για χάρη της προώθησης της ταινίας.

Η Salma είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Οι αναρτήσεις της είναι συχνές και συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες likes από τους followers της. Δε θα μπορούσε, λοιπόν, να μην ανεβάσει post σχετικό με την παραγωγή που θα αποτελέσει ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Marvel.

Προς μεγάλη μας έκπληξη, πριν από μερικές ώρες η ηθοποιός πόζαρε με τη συμπρωταγωνίστριά της και έτερη καλλονή του Hollywood, Angelina Jolie, κι η selfie που έβγαλαν έκανε όλο το Instagram να παραληρεί.

Δες την κοινή τους φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.