Μετά το GNTM τι; Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετέχει ως παίκτρια στο My Style Rocks

Μετά το GNTM τι; Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετέχει ως παίκτρια στο My Style Rocks

Καινούργια αλλαγή στη ζωή της

Με τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει η προβολή του My Style Rocks, παρουσιάστρια του οποίου θα είναι όπως όλα δείχνουν πια, η Κατερίνα Στικούδη. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η έκπληξη που μας ετοιμάζει το συγκεκριμένο show, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες, φαίνεται πως παίκτρια του GNTM θα συμμετέχει στο reality μόδας.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πριν από λίγες ώρες, έπαιξε δημοσίευμα, το οποίο θέλει τους υπεύθυνους του καναλιού, να έχουν προσεγγίσει τη νικήτρια του GNTM 1, Ειρήνη Καζαριάν, για να συμμετέχει ως παίκτρια στο reality μόδας. Την αποκάλυψη έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία είπε πως οι ιθύνοντες θέλουν πολύ τη νικήτρια του reality μοντέλων να είναι μία από τις παίκτριες του My Style Rocks.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη εάν η Ειρήνη Καζαριάν έχει δεχθεί αυτή τη πρόταση, όμως μέχρι να ξεκινήσει το My Style Rocks, θα ξέρουμε σίγουρα εάν τελικά θα τη δούμε ή όχι. Μην ξεχνάς άλλωστε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει είδηση που ήθελε και την αδερφή της Μαρία να συμμετέχει σε αυτό.