Το συγκινητικό μήνυμα στο τελευταίο επεισόδιο του Λόγω Τιμής και τα tweets από το έξαλλο κοινό

Πατούλια Κατερίνα
Το συγκινητικό μήνυμα στο τελευταίο επεισόδιο του Λόγω Τιμής και τα tweets από το έξαλλο κοινό

Το Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά ολοκληρώθηκε 

Το Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά ολοκληρώθηκε στον ΣΚΑΙ, απέναντι στην αποχώρηση του GNTM και μετά από πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό προβολής της αγαπημένης σειράς τις δώδεκα αυτές εβδομάδες.

Βέβαια, η σελίδα του Λόγω Τιμής στο Instagram φρόντισε να μας θυμίσει πως ο προγραμματισμός της σειράς από τον περασμένο Μάιο κιόλας, ήταν για δώδεκα επεισόδια, διαλύοντας τις φήμες για πρόωρο τέλος της σειράς εξαιτίας των χαμηλών πτήσεων στα νούμερα τηλεθέασης.

Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο του Λόγω Τιμής, έκλεισε με 7.5% στο δυναμικό και 9% στο γενικό σύνολο και με ένα φινάλε που έκανε κάτι παραπάνω από έξαλλο το φανατικό κοινό της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

afieromeno

Κι αυτό, γιατί στο φινάλε αυτό, η σειρά κλείνει με όλους τους πρωταγωνιστές να διασκεδάζουν μαζί και να λένε το τελευταίο αντίο στην κάμερα πλην του Μάνου, άκα Άλκη Κούρκουλο που αποφασίζει να φύγει μόνος στα στενά της Αθήνας.



Ε, ένα τέτοιο φινάλε δεν το πήραν καλά ούτε οι fans αλλά ούτε κι εμείς. Τα σχόλια στο Twitter φανερώνουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου.