Μαρία Σολωμού: Έκανε σπάνια εμφάνιση με τον γιο της & ήταν πιο sexy από ποτέ

Μαρία Σολωμού: Έκανε σπάνια εμφάνιση με τον γιο της & ήταν πιο sexy από ποτέ

Δε σταματήσαμε λεπτό να κοιτάμε τα πόδια της

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς, και ουκ ολίγες φορές την έχουμε ξεχωρίσει για την super sexy εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της. Μέχρι πριν από κάποιους μήνες σκέψου πως έπρεπε να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για να τη δούμε. Τώρα επιτέλους διαθέτει το δικό της Instagram account και όποτε το χρειαζόμαστε, παίρνουμε μια γεύση από την ομορφιά και το sexiness.

Και η Μαρία είναι ο ορισμός του sexiness. Μια βόλτα βγήκε με τον γιο της, τον οποίο μάλιστα βλέπουμε πολύ σπάνια, κι εμείς δεν σταματήσαμε να χαζεύουμε τα καλλίγραμμα πόδια της. Κάτι το γεγονός πως είναι κορμάρα, κάτι το look της, τι να κάνουμε κι εμείς παρασυρθήκαμε. Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της παρέα με τον γιο της, και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως και οι δυο τους ήταν υπέροχοι.

Οκ, ναι μπορεί να μην έχουμε δει πολλές φορές τον 13χρονο γιο της και η έξοδος αυτή να μπαίνει στον κατάλογο με τις πιο σπάνιες, η ηθοποιός όμως ήταν το κάτι άλλο. Τα καλλίγραμμα πόδια της μας στιγμάτισαν, και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν γινόταν να μην σχολιάσουμε το πόσο sexy και κορμάρα είναι. Στο σημείο αυτό να σου θυμίσουμε πως η ηθοποιός διανύει το 45ο έτος της ηλικίας της, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε επάνω σου.

Πηγή φωτογραφιών: NDP