Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου για την ιστορία του unfollow

Πατούλια Κατερίνα
Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου για την ιστορία του unfollow

Η τηλεοπτική αναφορά της Χρηστίδου, προκάλεσε την οργή του Ουγγαρέζου

Λίγες ώρες προτού ξεκινήσει ο τρίτος ραδιοφωνικός μαραθώνιος της εκπομπής Μάπες του Ρυθμού 9,49, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τον αέρα του πρωινού του ραδιοφωνικού σταθμού, έδωσε μια σκληρή απάντηση στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι είχε συμβεί όμως την Κυριακή στην εκπομπή της Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα»; Η Σίσσυ, με αφορμή το unfollow της Κατερίνας Δαλάκα στον πρώην της, αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει στο Instagram και τόνισε:

«Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπαίνω από το προφίλ του Έλα χαμογέλα και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε».Όλη αυτή η τηλεοπτική αναφορά στο πρόσωπό του έκανε τον Ουγγαρέζο

DPG Network