Kim - Kanye: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον Jay - Z και την Beyoncé πήγε κάπως έτσι

Πατούλια Κατερίνα
Kim - Kanye: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον Jay - Z και την Beyoncé  πήγε κάπως έτσι

Τα δύο δημοφιλή ζευγάρια έβαλαν στην άκρη την κόντρα τους

Η κόντρα των πάλαι ποτέ κολλητών Kanye West και Jay –Z ξεκίνησε στον γάμο του πρώτου με την Kim Kardashian, όταν ο Jay- Z και η Queen Beyonce περνούσαν την μεγαλύτερη κρίση στο γάμο τους και δεν πέταξαν ως την Φλωρεντία για να δουν την μεγάλη στιγμή της Kim και του ράπερ.
Από τότε, τα δύο ζευγάρια, έχουν αποφύγει τις κοινές εμφανίσεις, δεν κάνουν καν παρέα και λίγο πολύ είναι στα μαχαίρια.

Όλα αυτά μέχρι το Σαββατοκύριακο που πέρασε, οπότε και η τετράδα εμφανίστηκε επίσημα μαζί στα 50α γενέθλια του ράπερ Diddy.
Οι καλεσμένοι του Diddy ήταν οι top της διεθνούς showbiz αφού εκτός από την Beyonce, τον Jay – Z, τον Kanye West, την Kim Kardashian, είδαμε και την Cardy B, τον Leonardo di Caprio, την Kylie Jenner, την Khloe Kardashian και πολλούς ακόμα celebrities.
Πέρα από τον ίδιο τον εορτάζοντα, που έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και χορού, καταλήγοντας ακόμα και στο πάτωμα, τα φώτα συγκέντρωσε η πάλαι ποτέ αγαπημένη τετράδα.



Το πάρτι ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν οι Snoop Dog, Kevin Hart, Wiz Khalifa, Tyler Perry, Queen Latifah, Tracey Ellis Ross, Taraji P. Henson, Jermaine Dupri, Usher, Tyra Banks, Swizz Beatz, Nelly, Doug E. Fresh, The Weeknd και φυσικά ο Kanye με την Kim στο πλευρό του, η οποία έλαμπε.

Η Kim ήταν αρκετά σοβαρή το βράδυ τούτο αν σκεφτείς πως ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με τον πρώην της Ray-J ενώ όταν ο Kanye έπεσε πάνω στον Jay – Z και την Beyonce, οι κάμερες ήταν μπροστά και κατέγραψαν έναν εγκάρδιο αλλά τυπικότατο χαιρετισμό.
Το πάρτι κράτησε μέχρι το ξημέρωμα αλλά κανένας κατάσκοπος δεν επιβεβαίωσε πως πέρα από το τυπικό γεια, τα δύο ζευγάρια αντάλλαξαν έστω μια κουβέντα ή νότα ακόμα!

Δες όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος ο Diddy στην παρακάτω gallery.