Η ανακάλυψη της Δούκισσας Νομικού που της άλλαξε τη ζωή

Η ανακάλυψη της Δούκισσας Νομικού που της άλλαξε τη ζωή

Δεν πάει ο νους σου τι ανακάλυψε τα ξημερώματα της Δευτέρας

Η Δούκισσα Νομικού είναι το κορίτσι αυτό της showbiz που θα μπορούσε να είναι άνετα η κολλητή μας φίλη. Είναι γλυκιά, είναι προσιτή και φυσικά είναι η πιο όμορφη και υπέροχη μαμά στα δύο της παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία. Η όμορφη παρουσιάστρια ασχολείται αρκετά με τα παιδιά της –λίγο παραπάνω με την 3 μηνών κορούλα της- και ο χρόνος για τον εαυτό της και τις δουλειές του σπιτιού καταλαβαίνεις πως είναι κάπως περιορισμένος.

Γι’ αυτό και η ανακάλυψη που έκανε πριν από δύο εικοσιτετράωρα περίπου της άλλαξε πραγματικά τη ζωή. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε με το story της. Η Δούκισσα το βράδυ της Κυριακής ανέβασε στο Instagram account της, μια φωτογραφία σε μορφή story, μιλώντας μας για τη νέα ανακάλυψη που έκανε, και φαινόταν αρκετά χαρούμενη.

Μπορείς όμως να μαντέψεις τι ακριβώς ήταν αυτό; Η Δούκισσα μετά από αρκετό καιρό όπως είδαμε, ανακάλυψε το online supermarket και ο ενθουσιασμός της ήταν πραγματικά μεγάλος. Και αν σκέφτεσαι πως της πήρε τόσο καιρό και γιατί δεν το είχε ανακαλύψει νωρίτερα μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Ίσως πιο πριν, πριν γίνει μανούλα να είχε περισσότερο χρόνο για τα ψώνια του σπιτιού.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.