Γιατί οι Kardashians φέτος δεν έκαναν χριστουγεννιάτικη κάρτα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί οι Kardashians φέτος δεν έκαναν χριστουγεννιάτικη κάρτα;

Τι συνέβη φέτος με τους Kardashians;

Τόσα χρόνια η οικογένεια Kardashian είναι γνωστή εκτός από όλα τα άλλα, και για την ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα της με όλα τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, φαίνεται πως φέτος δεν θα έχουμε αυτή τη λήψη στα Instagram accounts των μελών της οικογένειας. Η Kim Kardashian μάλιστα έβγαλε ήδη τη δική της κάρτα, παρέα με τον σύζυγό της, Kanye West, και τα τέσσερα τα παιδιά της, North, Saint, Chicago και Psalm.

Για ποιον λόγο όμως δεν έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση; «Είναι δύσκολο γι’ αυτούς κάθε χρόνο να συγκεντρώνονται όλοι μαζί για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα», είπε μία κοντινή πηγή στο People αρχικά και συνέχισε: «Πέρυσι όταν η Kim οργάνωσε τη συνάντηση για τη φωτογράφιση υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα, και αυτό πραγματικά τη στρέσαρε πολύ. Οπότε φέτος αποφάσισε πως δεν θέλει να περάσει το ίδιο και έτσι οργάνωσε μία μόνο για την οικογένεια της».

Η πηγή ανέφερε επίσης πως η φωτογραφία τραβήχτηκε στο σπίτι τους και ήταν όλοι μαζί χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, και επειδή ο Kanye δεν είναι και πολύ fan του glam και του glitter όλοι έχουν ντυθεί casual. Πάντως, να σε ενημερώσουμε πως δεν πρόκειται να δεις κάποιου άλλου είδους οικογενειακή φωτό, οπότε απόλαυσε αυτή της Kim όσο θέλεις.