Η αποκάλυψη της Kim για τις Kendall και Kylie που μας σόκαρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Kim για τις Kendall και Kylie που μας σόκαρε

Αυτό το ακούσαμε πρώτη φορά

Γνωρίζουμε τα μέλη της οικογένειας Kardashian αρκετά χρόνια τώρα, όμως ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει αυτή τη λεπτομέρεια για την Kendall και τη Kylie Jenner. Η Kim Kardashian στο τελευταίο επεισόδιο του KUWTK, έκανε μια αποκάλυψη στην Kendall σχετικά με την ίδια και εκείνη πραγματικά σοκαρίστηκε.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται η Kendall κανονικά δεν θα είχε αυτό το όνομα, με το οποίο κι έχει γίνει ευρέως γνωστή. Όπως είπε η Kim η αρχική της σκέψη της Kris ήταν να τη βγάλει Juliet, Juliet Jenner. Η Kendall αρκετά σοκαρισμένη από την ανακοίνωση αυτή είπε πως εκείνη πίστευε πως η αρχική επιλογή ήταν το Cameron.

Τότε η Kim της είπε πως η μητέρα τους τότε, Kris Jenner, είχε κάτι με τα «J». Όπως ακριβώς συνέβη με τα «Κ» και όλες οι Kardashian έχουν όνομα από το αρχικό κάπα, έτσι ήθελε να το κάνει και με τις δύο μικρότερες και το ονοματεπώνυμό τους να είναι JJ. Τελικά επικράτησαν τα «Κ» και τα δύο κορίτσια ονομάστηκαν Kendall και Kylie.

Όσον αφορά στην Kylie, οι δικές της αρχικές επιλογές ήταν το Sophia και το Jane. Ευτυχώς πάντως που επικράτησαν τα κάπα, γιατί τόσο το Kendall, όσο και το Kylie είναι δύο υπέροχα ονόματα και ταιριάζουν τέλεια συνδυαστικά.