GNTM Final: Τα spoiler δεν απέδωσαν και δεν φαντάζεσαι ποια κέρδισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM Final: Τα spoiler δεν απέδωσαν και δεν φαντάζεσαι ποια κέρδισε

Εσύ ποια ψήφισες;

Ήταν 8 Σεπτεμβρίου όταν το Greece’s Next Top Model 2 έκανε πρεμιέρα, και ο ενθουσιασμός μας ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλος. Το reality μοντέλων από πέρυσι έχει γίνει η ένοχη απόλαυσή μας και όπως καταλαβαίνεις οι μουντές Δευτέρες μας και οι εντελώς ανούσιες Τρίτες μας, απέκτησαν το νόημα που τους άξιζε.



Φυσικά κάναμε και την βόλτα μας από το Twitter, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας χωρίς να έχουμε δει έστω κάποια σχόλια για το εκάστοτε επεισόδιο. Οι FF μας απασχόλησαν ιδιαίτερα, όπως και η τριάδα φωτιά πέρυσι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ταυτιστήκαμε πολύ με ένα concept.



Σήμερα το αγαπημένο μας πρόγραμμα έριξε αυλαία και αυτό έγινε με τρεις απίστευτες δοκιμασίες. Κοσμήματα, πάρτι και χορός στη βροχή με τους αγαπημένους τους, και όλα αυτά αποτυπωμένα στον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Μόνο μία όμως είναι αυτή που θα φύγει ουσιαστική νικήτρια από το πλατό του Greece’s Next Model. Τα τρία κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στις 3 δοκιμασίες, δίνοντας ονειρικές φωτογραφίες.



Η βαθμολογία για τα δύο σκέλη έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ το τρίτο μέρος το παρακολουθήσαμε live. Ποια είναι όμως η τελική νικήτρια; Μπες στη gallery και ανακάλυψέ τη.