Η ανατροπή του GNTM έκανε το Twitter έξαλλο, και δεν είχε άδικο

Η ανατροπή του GNTM  έκανε το Twitter έξαλλο, και δεν είχε άδικο

Τα σχόλια περιλαμβάνουν από Game Of Thrones μέχρι Avengers

Αν νόμιζες πως έχεις βιώσει κάποια μεγάλη ανατροπή σε reality show, τότε σίγουρα δεν παρακολούθησες εχθές το βράδυ τον τελικό του Greece’s Next Top Model (και μεταξύ μας τώρα δεν ήταν κακή επιλογή). Εκεί που περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε από την υποτιθέμενη προφανώς ψηφοφορία του κοινού ποια είναι αυτή που κερδίζει, ξαφνικά η Βίκυ Καγιά, ανακοινώνει πως οι νικήτριες είναι δύο.



Ναι, καλά διάβασες. Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχεις ενημερωθεί για το αποτέλεσμα σου λέμε πως δεν ήταν μία η νικήτρια, αλλά δύο. Άννα Μαρία και Κάτια Ταραμπανκό αναδείχθηκαν νικήτριες του GNTM 2 και παγώσαμε όλοι στην ανακοίνωση της Καγιά. Το ίδιο βέβαια πάγωσαν και οι τρεις φιναλίστ.



Εκεί που η καθεμία περίμενε τον εαυτό της για νικήτρια, τελικά έχουμε δύο και μάλλον η κερδισμένη από αυτό είναι η Κέισι που κατέληξε δεύτερη αντί για τρίτη όπως αρχικά φαινόταν. Το Twitter δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με αυτό και φυσικά «έδωσε πόνο» στα σχόλια, εστιάζοντας στην παραγωγή, και αναφέροντας μεταξύ άλλων το Game of Thrones και το Avengers Endgame.



Μπες στη gallery και δες τα σχόλια.